SMAST KEDIRI

Keterangan Ayah Kandung

Keterangan Ibu Kandung

Please select an item.

Keterangan Wali Siswa (Diisi jika tinggal dengan wali bukan orang tua)

Invalid format.

Nilai Rapor Siswa (Skala 1-100) bagi raport skala 1-4 di konversi ke skala 1-100. Jika nilai skala 1-100 terdapat koma(,) nilai koma dapat dihapus dan hanya ditulis nilai 1-100 tanpa koma (,).

A value is required.Invalid format.The entered value is less than the minimum required.The entered value is greater than the maximum allowed. A value is required.Invalid format.The entered value is less than the minimum required.The entered value is greater than the maximum allowed. A value is required.Invalid format.The entered value is less than the minimum required.The entered value is greater than the maximum allowed. A value is required.Invalid format.The entered value is less than the minimum required.The entered value is greater than the maximum allowed. A value is required.Invalid format.The entered value is less than the minimum required.The entered value is greater than the maximum allowed. A value is required.Invalid format.The entered value is less than the minimum required.The entered value is greater than the maximum allowed.